Ana sayfa » RÜYADA BAYKUŞ GÖRMEK
Rüya Tabirleri

RÜYADA BAYKUŞ GÖRMEK

Rüyada baykuş görmek; bilgelik, farkındalık, sakinlik, içsel görü, duyarlılık ve kişisel derinliği sembolize eder. Sakin karar verip, hızlı hareket edebilmek, farklılık yaratmak, yeteneğini ortaya çıkaracağı bir işte başarılı olmak gibi durumlar ile yakından ilgilidir.

Rüyada baykuş görmeyi uğursuzluk sayan yorumcular çoğunlukta olmakla birlikte gerçekler öyle değildir ve öncelikle kişinin kendi benliği ile ilgilidir.

Baykuş karanlıkta görme yeteneğinden dolayı, olanın ötesini görme ve medyumluk yeteneği ile de yakından ilişkilidir.

Fiziksel özelikleri onu diğer kuşlardan ayırdığı için, yaşam da farklılık yaratabilme becerisine sahip olmayı, kalıplaşmış düşüncelerin dışına çıkmak gerektiğini hatırlatır.

Baykuş farklılaşarak öne çıkmayı, gözlem yeteneği ile en küçük şansı fırsata dönüştürmeyi, ticari başarı için tüm şartları fark ederek hareket edebilmeyi destekleyen bir semboldür.

Bütün bunların dışın da güçlü bir rakibi temsil etmesi de büyük bir olasılıktır. Rüya sahibinin önce kendi iç dünyasına bakıp, sonra yakın çevresini iyi gözlemleyerek hareket etmesi gerektiğini hatırlatır.

Sık görülen bir rüya değildir sanılanın aksine baykuş görmek, hayatındaki sorunun nerede olduğuna ve ne yapman gerektiğine dair ipuçları verir.

Baykuş Görmek Ne Anlama Gelir

Baykuş iyi bir gözlemci olan ve sessizliğin bilgeliği ile beklemeyi, kendinden emin olunca da harekete geçmeyi temsil eder.

Karanlıkta görme yeteneği ile belirsizlikten çıkmanın sadece iç sesi dinlemek ile mümkün olabileceğini hatırlatır.

Baykuş görme yeteneğinin gözle görmekten çok içsel görü ile birleştirmek ile mümkün olduğunu dikkat çeker.

Rüyada avlanan bir baykuş görmek, hayatında seni kemiren enerjiler den özgürleştiğini haber verir.

İzleyen ve gözlem halinde bir baykuş görmek, tefekkür halinde olmanın sana iyi geleceğini hatırlatır.

Rüyada uçan bir baykuş görmek, hedeflerin için harekete geçme zamanının geldiğinin habercisi olabilir.

Herhangi bir yerde karşına çıkan baykuş, yaşadıklarının ve gördüklerinin ötesindeki derinliğe odaklanmanın, bilgiyi bilmenin değil onu içselleştirmenin yolunu aydınlatacağı mesajını verir.

Rüyada baykuş aksesuarı taktığını görmek, bilgiye, bilgilenmeye ve bilgilendirmeye hizmet etmen gerektiğini hatırlatır.

Baykuş iç mekandan çok dış mekanda etkili bir enerjidir. Evin dışında görülen baykuş özellikle negatif unsurları dışarıda tuttuğunu ve senin korunduğuna işaret eder.

Rüyada baykuş gecenin gizemi ve bilinmezliği içinde ilerleme yeteneğinden dolayı, ölüm ve büyücülük ile ilişkilendirilmiştir.

Her rüyada olduğu gibi baykuşu nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak rüyanın yorumu farklılıklar içerir.

Rüyada Baykuş Sesi Duymak

Rüyada baykuş sesi duymak, ölüm haberi ile ilişkilendirilmiş olup, bazı olumsuzlukların yaşanacağını da sembolize ettiği varsayılmaktadır. Her ne kadar böyle düşünülse de bu rüyanın yorumu kişiye göre değişiklik gösterir.

Rüya sahibi baykuş sesini nasıl algılıyorsa ona göre analiz yapılmalıdır. Rüya için de duyulan ses anın da kişinin nerede veya yanın da kimlerin olduğu da analiz için bir başka önemli ayrıntıdır.

Bu rüya haber almaktan korktuğunuz bir durumla ilgili de olabilir, tamamen bilinç altı korkunuzu da temsil edebilir.

Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

Rüyada baykuş yavrusu görmek, rüya sahibinin kendinde bulunan içsel yeteneklerinin gelişmekte olduğunu anlatır. Rüya sahibi evli ise yetenekleri bakımından farklı olan bir evladı olacağına yorumlanır.

Rüyada Baykuş Yakaladığını Görmek

Rüyada baykuş yakaladığını görmek, iş hayatında isabetli kararlar almaya, başarıya, kişisel farklılığını ortaya çıkarmaya, bilmediği bir yeteneğe sahip olmaya, medyumluk yapabilecek kadar sezgilerinin güçlü olduğuna dair özel mesajlar içerir.

Rüya anında görülen diğer sembollerle birlikte analiz edilmelidir.

Rüyada Baykuş Öldürmek

Baykuş öldürdüğünü görmek, bilinç altında biriken korkularından kurtulup, iç sesine güvenerek, yeni bir başlangıç yapması gerektiğini hatırlatır.

Bazen de çok kurnaz olan bir rakibine galip gelerek, istediği başarıya ulaşacağı anlamına da gelir. Ayrıca yakın çevresindeki negatif enerjilerden arınmaya veya kendine iyi gelmeyen insanların ve mekanların farkına varmak gibi bir çok anlama da gelir.

Rüyada Baykuş Sevmek

Rüyada baykuş sevmek, gerçek yaşamında baykuşu sevmeyen biri için, sevmediği birine çıkarları doğrultusunda katlanmak zorunda kalacağı anlamına gelebilir. Bu durum karşı tarafın durumun farkına vararak, kişiye kendini çıkarlarını koruyamaz bir durumun için de bulacağı anlamına da gelir.

Bir başka yorumu da gerçek hayatın da baykuşa karşı negatif bir düşüncesi olmayan biri için, şansının ve bilgisinin sayesinde, başarıya sahip olacağına, farkındalığının yükselip, içsel görü de derinlik kazanacağı anlamına da gelir.

Her rüyada olduğu gibi bu rüyada da görülen sembolün anlamı kişiye göre değişir.

Rüyada Beyaz Renkli Baykuş Görmek

Rüyada beyaz renkli baykuş görmek, rüya sahibinin gerçekleşmesini istediği bir konuda harekete geçmesi için uygun zamanın geldiğini haber verir.

Arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, bir konuda bilgi ve deneyim sahibi olduğu için fikirlerinin çevresinde önemsenip ve saygı duyulan bir kimse olacağı anlamına da gelir.

Rüyada beyaz baykuş gören kimse için sağlıklı ve uzun bir ömre sahip olmaya, iş veya özel hayatın da başarı elde etmeye ve ruhsal açıdan farkındalığının artacağı gibi durumlarla ilgilidir.

Rüyada Baykuş Yuvası Görmek

Baykuş yuvası görmek, rüya sahibinin, bir baykuş gibi, gözlemci ve sessizliğinde bekleyerek, doğru zamanda, doğru yerde olacağı için başarısının kaçınılmaz olduğunu haber verir.

Kişinin hayatında istediği bir konuda yeni fırsatlarla karşılaşacağının müjdeler.

Bazen de yüksek bir statü elde etmeye, gözlem ve yöneticilik konularında başarılı olacağı bir alanda iş sahibi olacağı anlamına da gelir.

Not: Görmüş olduğunuz rüyayı aşağıda yorum olarak paylaşmayı unutmayın.

Önemli: Rüyalar hakkında ki diğer yazılarımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

11 Yorumlar

Yorum yazmak için tıklayın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Merhabalar. Rüyamda mavi renkli bir baykuş bulunduğum eve pencereden girip yerde gezinen iki güvercini (sokak güvercini) öldürüyordu. O an baykuşa karşı bir korku hissetmedim. sizce bunun anlamı na olabilir?

    • Iyi günler,
      Rüyamda yavru olduğunu bildiğim ama büyüklüğü tavuk kadar olan bir baykuş besliyordum. Kahve gri renklerindeydi ve yumuşacıktı. Ben onu öpüyordum o da beni taklit etmek için, yanağıma kafasını yaklaştırıp kendince öpüyordu. Arka arkaya 3 4 kez öptük birbirimizi.

      Neye yoracağımı bilemedim, yorumlarsanız sevinirim.

  • Rüyamda hiç tanımadığım bir adam büyük bir baykuşu iki eliyle tutup erkeklik organını baykuşa yerleştirip orgazm oluyor.Sperm su gibi akıyor.Ben ise baykuşun hiç ses çıkarmadan durmasına ve adamın bu canice davranışından üzülüyor, midem bulanıyor çok üzülüyorum.Hala etkisindeyim.Rüyami Yorumlarsanız sevinirim.Teşekkür ederim.

    • Merhabalar rüyamda evimin penceresine bi baykuş yuva yapmış onu yumurtalarının yanında otururken görüyorum ses cıkarmıyor bana bakıyor. Bende camın diğer tarafından başta kışkış diyorum sonra yuvasının olduğunu görünce sevmeye başlıyorum.

  • Ruyamda. Baykuş yuvası gördüm ve yanmış bi baktım yavru ezilmiş ve ynmiş ikici yavru ise yanmış küçük haliyle yaşıyor yaşatan allah bakarım ben bunartık dedim sizce olabilir.

  • 2 tane baykuş gördüm rüyamdaa biri yorgun ve bitkin diğeri ondan daha canlı ikisine ekmek yediriorum parçalayıp bitkin ve yorgun olan uyumak istiodu ama çok acıkmış olduğunu görüorum ve onu kaldırıp ekmek yedirmeğe çalışıordum çok aç bi şekilde yiyordu sonraa bana bakıp ağlamaya başladı gözleri kıpkırmızı olmuş haldeydi. Görüntüsüne üzülüp sarılıp bende ağladımm çok acımıştım ona.

  • Iyi günler
    Rüyamda gece vakti bir agacin üstünde bir baykus gördüm. Gözleri yesil pirildiyordu ve bana bakiyordu. Bunun yorumu nedir acaba?

  • Rüyamda baykuşlar in ciftlesip cogaldigini ve eşimle küs olduğum gördüm arkasına bir salatalık tarlası ve onu topladigimizi gördüm

  • Rüyamda tam kapıdan dışarı çıkacakken merdivene tünemiş gri-vizon rengi oldukça iri bir baykuş ve yavrusu vardı. Sessizce bakıştık. Korktum. Gitmediklerini görünce üzerlerine zarar vermesinler diye kalın paltomla kapattı. Öylece kenara iti üyolu açmak istedim çekemedim tekrar paltoyu üzerlerinden kaldırdım. Tekrar örtüm. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

    • Rüyamda karanlıktı ani dışarı çıktım veya baktım bilemiyorum kapinin önünde koca gözlü o kahverengi baykuş gördüm ne güzel baykuş dedim sevindim. sonrasında kapıda kosuyodu bi ara , bi arada yakalamaya çalıştım tuttum cirpiniyodu. Sonra da bi ara peşime düşüyordu